Vakiotuntikalenteristamme löytyy sopivia tunteja kaiken tasoisille ratsastajille. Valtaosa tunneista on tavallisia ryhmätunteja (ratsastajia max. 7/ryhmä) ja lisäksi on muutamia tehokkaita pienryhmätunteja (kalenterissa PR, 2-4 ratsastaa/ryhmä).

Varaa ratsastustunti joko viestillä (whats upp- tai tekstiviesti) tai soittamalla numeroon 040-759 7322 (puhelimitse varmimmin ma-pe klo 10-11). Voit varata sinulle sopivaan ryhmään vakiopaikan tai tulla ratsastamaan ihan vain yksittäisen irtotunnin. Myös joustotuntikortilla voi ratsastaa vakiotuntikalenterin ryhmissä vapailla paikoilla.

 Maanantai  Tiistai  Keskiviikko  Torstai  Perjantai
 17.00  Jatko 2  Jatko 3 He B-A PR
 18.00 Este PR 60-80cm Alkeis+hoito  Jatko 1 Jatko 3 aikuiset  Jatko 2-3
 19.00  Jatko 2 aikuiset He C-B  He B – A  He C – B  Alkeis – Jatko 1  aikuiset
 20.00  He B – A  Este PR 40-60cm (aikuiset)  Este PR 60-80 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakiotunnit maksetaan tuntikorteilla eli joko viiden tai kymmenen ratsastuksen erissä. Vakiotunti on voimassa varauspäivästä siihen päivään saakka kunnes ilmoitat paikasta luopumisesta tai kevätkauden loppuun (30.6.) saakka.

Jos et jollakin viikolla pääse vakiotunnillesi, se tulee perua viimeistään edellisenä päivänä (tai äkillisessä sairastapauksessa heti sairauden ilmettyä). Ajoissa perutusta tunnista merkitään tuntikorttiin seuraavalla kerralla ns. rästitunti. Rästitunteja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Rästien voimassaolo on 1 kk pidempi kuin korttiin kirjattu voimassaolopäivä. Rästejä voi ratsastaa myös ennakkoon ja tuntikorttia voi käyttää myös ylimääräisten tuntien ratsastamiseen. Rästitunnit tulee ratsastaa aina saman hintaisilla tunneilla eli niitä ei voi käyttää maksuna esimerkiksi pienryhmnätunneilla.

Vakioratsastajan tuntikortti on perhekohtainen: samaa korttia voi siis käyttää samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Näin ollen myös rästitunteja voi käyttää perheen toiset jäsenet.