Joustotunnit ovat joustavia ja mukautuvia ratsastusryhmiä. Niihin ei varata vakiopaikkaa vaan niissä voi käydä ratsastamassa yksittäisiä tunteja. Joustotunteja tehdään erilaisia ratsastajien tarpeiden mukaan. Joustotunnit voivat olla joko ryhmätunteja tai pienryhmätunteja (joustokalenterissa PR). Joustotunnit pidetään, jos mimimiratsastajamäärä täyttyy (Pienryhmissä kaksi ratsastajaa ja ryhmätunneilla neljä). Tämän vuoksi joustotunnit tulee varata aina viimeistään edellisenä päivänä, jotta tunnin toteutuminen voidaan tietää.

Joustotuntikortti on sinun valintasi, jos haluat ratsastaa yhtä aktiivisesti kuin vakiotuntikortilla, mutta et halua tai voi sitoutua yhteen tiettyyn ratsastustuntiin. Joustotuntikortilla voi ratsastaa joustotunneilla tai vakiotuntien vapailla paikoilla. Voit myös ratsastaa samalla tapaa esimerkiksi yhden tai kaksi ratsastustuntia viikossa. Valitset vain jokaiselle viikolle erikseen, missä ryhmässä sillä viikolla ratsastat. Koska joustokortti ei ole sidottu yhteen tiettyyn ratsastusryhmään, ei rästejäkään kerry (lukuunottamatta tilannetta jossa kortin viimeisellä viikolla ratsastustunti peruuntuu esim. sairastumisen vuoksi). Kaikki joustokortin tunnit tulee vain ratsastaa kortin voimassaoloaikana.

Joustotuntikalenteri elokuu 2018. Muistathan, että joustokalenteri ei ole pysyvä, vaan siihen tehdään muutoksia säännöllisesti ratsastajien toiveiden mukaan. Voit siis itsekin esittää toiveita!

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
16.00 Este PR (Puomit-40 cm)
17.00
18.00
19.00
20.00 Este PR (40-60 cm) Istunta PR (Jatko 2-He A)